Pogled, Arilje 31230, Serbia

• SOBA SUPERIOR

• Hotel poseduje 14 superior soba sa francuskim ležajem uz 3 superior sobe sa razdvojenim ležajevima po želji gosta. Sve sobe su opremljene kupatilima, televizorom, internetom, telefonom, klimom, uz mogućnost dodatnog kreveca za bebe na zahtev gosta, mini barom, sa divnim pogledom na reku Rzav i okolne šumovite predele.

HOTEL MLINAREV SAN je savremen turistički objekat, koji se prostire na površini od 2400m². Smeštajni kapacitet objekta čine 15 standard dvokrevetnih soba, 17 superior i 3 lux sobe, maksimalnog kapaciteta od 75 gostiju.

Idealno mesto za aktivni odmor, uživanje u čarima netaknute prirode, kupanje u najčistijoj reci Rzav, pešačenje i planinarenje uređenim stazama, ili opuštanje na nekom od prelepih izletišta. Ljubazno i predusretljivo osoblje hotela je na raspolaganju gostima 24h.

PONUDE

Veliki Rzav je najčistija reka u Srbiji. Dugačka je 62 km.Veliki Rzav izvire u podnožju planine Mučnja visoke 1536 m, koja se nalazi između Kokinog Broda i Ivanjice, istočno od planine Murtenice i južno od Javora.

Podignuta na visoravni koja se diže iznad ušća Rzava i Moravicu, crkva Svetog Ahilija u Arilju jedan je od retkih srednjovekovnih hramova u Srbiji koji dominira svojim prirodnim okruženjem.

Arilje, živopisni gradić u zapadnoj Srbiji, smestilo se u slivu reka Veliki Rzav i Moravica, pored magistralnog puta Požega - Ivanjica.

About Services
USKORO / WELLNESS CENTAR

www.mlinarevsan.com

About Services
USKORO / BAZEN NA OTVORENOM

www.mlinarevsan.com

About Services
SVEŽA UKUSNA JELA

Na našu percepciju i uživanje u hrani i piću, ne utiču samo miris i ukus, na nju utiče i naziv i opis jela u jelovniku.